top of page

Rengjøring av varmevekslere og rørsystemer

Rensepigger

Ved pigging benyttes en kombinasjon av trykkluft og vann til å opparbeide et kraftig trykk for å skyve renseplugger gjennom rør med en rørrensepistol. Rensepluggen består av syv trinser som forhindrer skrapemerker. Dette er en rask metode for å fjerne smuss, slam, bløte sjødyr og annet som ikke er hardt, fra rør. 


T Bruvik AS utfører pigging med renseplugger som passer rette rør fra innvending Ø 12,57 mm til 31,75 mm. Vi kan også utføre pigging på andre rørdimensjoner og hardere avsetninger, spør oss om mulighetene. 

Bilder: Goodway.com

Goodway qs300 Quick Shot Tube Cleaning G

Rengjøring med roterende børsteverktøy

T Bruvik AS benytter roterende børster og verktøy med og uten vannspyling for rengjøring av rør. Vi har utviklet system for rengjøring av trykksatte rørsystemer som er i drift, og har utført oppdrag i system med trykk på 10 bar og temperatur opptil ca 240°C.

Den trykkluftdrevne rørrenseren AWT er et lett, sikkert og fleksibelt verktøy, som er beregnet for alle typer rengjøring i rørsystemer som vekslere, kjølere, og HVAC kanaler. Roterende børster og annet roterende verktøy, som poleringsbørster og hardmetallbor, blir drevet via en aksling. AWT er tillat for bruk i områder med EX-krav. Systemet består av 2-4 enheter à ca 30 kg som lett kan transporteres on-/offshore. Bruksområdet er rør fra Ø 6,4 mm til 127 mm (større på forespørsel) med lengde opptil 23 meter og alle typer avsetninger.

AWT-100_U.jpg
bottom of page